Servicii profesionale

Livrăm conținut de calitate pentru proiecte îndrăznețe.

Serviciile noastre de content

Îți oferim servicii complete de creare de conținut și spunem „DA” oricărei provocări. Povestește-ne despre afacerea ta și despre informațiile pe care vrei să le transmiți mai departe către publicul țintă, iar noi le vom transforma în texte sub diferite forme care te vor ajuta să ieși în evidență și să vinzi mai mult!

Advertoriale / Comunicate de presă

Ai ceva important de comunicat publicului? Poți face asta prin intermediul unui advertorial sau a unui comunicat de presă. Ne vom ocupa de împachetarea informației într-o formă cât mai bună și transmiterea ei către publicul relevant pentru afacerea ta.

Articole standard (ex.: pentru Blog)

Redactorii noștri realizează articole care vând – atât articole pentru blog, cât și articole mai complexe, cu structură, optimizate din punct de vedere SEO. Conținutul livrat este original, de calitate, în conformitate cu indicațiile primite.

Descrieri pentru produse

Comerțul online este pe val și ai nevoie de descrieri pentru produse cât mai bine realizate dacă vrei să ieși în evidență și să atingi rata de conversie maximă. Ne ocupăm noi de descriere și de uploading, tu poți începe să pregătești coletele cu comenzi.

Revizuire conținut

Colaborăm cu zeci de specialiști din diverse domenii, dispuși să verifice informațiile din conținutul creat de tine. Este important să te asiguri că publicul tău țintă va primi informații corecte și actualizate din domeniul în care activezi.

Structuri editoriale print & online

Avem experiență în realizarea structurilor editoriale atât print, cât și pentru mediul online. Te ajutăm să selectezi și să organizezi informațiile într-un mod cât mai ușor de parcurs de către cititori și să pornești cu dreptul în procesul de concepere a revistei sau a ziarului.

SGR & DTP (machetare)

Îndeplinim toate criteriile necesare realizării unui proiect editorial în print – de la structură editorială, la organizare redacțională și machetare (DTP). Suntem aici pentru a-ți oferi experiența și timpul nostru și pentru a ne asigura că proiectul va fi un succes.

Cere Ofertă De Preț

Cum funcționează

Serviciile sunt oferite în baza unui contract de cesiune a drepturilor de autor, agreat de comun acord.

1

Ceri oferta

Transmite-ne nevoile legate de conținut și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp. Ne străduim să răspundem în maxim o oră.

2

Semnăm contractul

Dacă ești de acord cu oferta, îți trimitem imediat contractul pe e-mail. Îți oferim cele mai bune condiții de colaborare de pe piață.

3

Plasezi comanda

După ce semnăm contractul, poți plasa comanda. Este un proces rapid. În general, între cererea ofertei și plasarea comenzii trec doar câteva ore.

4

Primești conținutul

Ne apucăm de treabă și îți livrăm conținutul dorit în cel mai scurt timp. Avem o echipă mare de redactori care așteaptă să se ocupe de comanda ta.

Ofertă Limitată

PRIMEȘTI 15%

DISCOUNT