Despre Noi

Cine suntem și ce oferim

Suntem scriitori uimitori de conținut

Povestea noastră începe cu interesul și pasiunea pentru conținutul de calitate. Ne dorim să vedem din ce în ce mai multe afaceri care acordă atenție conținutului pe care îl oferă clienților și suntem pregătiți să contribuim la construirea acestei realități. Comportamentul consumatorilor s-a schimbat de-a lungul timpului – acum se pune din ce în ce mai mult accent pe calitatea informațiilor transmise. Scopul nostru este să oferim servicii redacționale premium, iar pentru îndeplinirea acestui scop am format o echipă uimitoare de scriitori de conținut. Ne place să ne considerăm supereroi care știu să ofere putere cuvintelor în texte sub diferite forme.

În același timp, ne-am propus ca fiecare colaborare să fie o experiență plăcută pentru clienți: de la trimiterea ofertei, până la livrarea conținutului. Pe lângă echipa de redactori, am strâns și o echipă puternică de coordonatori, de specialiști și de asistență pentru clienți, acesta fiind și cel mai mare atuu al nostru. Din momentul în care semnăm contractul, devii partenerul nostru. Toate nevoile și dorințele tale vor fi tratate cu seriozitate și soluționate în cel mai scurt timp!

Cere Ofertă De Preț

Echipă de redactori

Avem o echipă mare de redactori cu experiență în toate domeniile care se ocupă de livrarea unui conținut de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp.

Echipă pentru o bună experiență a clienților

Coordonatorii de proiect se asigură că vei avea parte de o experiență plăcută de cererea ofertei până la livrarea comenzii. Cu ei, vei menține legătura pe toată durata colaborării.

Echipă de specialiști

Colaborăm cu specialiști din diferite domenii care se asigură că informațiile pe care vrei să le transmiți sunt corecte și de actualitate.

Echipă de asistență pentru clienți

Orice mică problemă ai întâmpina, ea va fi soluționată în cel mai scurt timp de către echipa noastră de asistență pentru clienți.

Livrăm conținut de cea mai bună calitate pentru clienți cu renume din România.

Mariana Nicolae, CEO Content Expert

Mariana-Nicolae---CEO-Content-Expert